Horoscop Horoscop Taur 09.10.2023

In urma unei convorbiri telefonice vei fi nevoit sa faci unele modificari la locul de munca. Exista posibilitatea sa fie anuntata o inspectie, iar tu esti genul de persoana care vrea ca totul sa fie cat mai ordonat. Iti vei petrece ziua asezand documentele in ordine, mutandu-ti biroul pana gasesti locul potrivit. Nu uita sa faci pauza deoarece nu esti bun de nimic daca esti epuizat.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ceva ar putea distrage atentia unui prieten apropiat sau partener de dragoste in asa masura incat aceasta persoana sa nu fie intr-o companie prea placuta. Nici prietenul tau nu va dori sa impartaseasca sursa preocuparii lor. Nu incerca sa ai o conversatie lunga despre asta. Reculege-te si lasa-ti prietenul sa se confrunte cu asta singur. Uneori, asta este tot ce poti face.

Horoscop Taur 09.10.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului