Horoscop Horoscop Taur 10.08.2023

Lucrurile care s-au construit de mult timp ajung brusc la un cap astazi. Exista o mare opozitie acum care se face cunoscuta in viata ta. Incearca sa nu te pierzi in situatie. Vezi asta ca pe o oportunitate de a castiga perspectiva si de a aduce echilibru in roller coaster-ul care este viata ta emotionala.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Un vechi prieten pe care poate nu l-ai mai vazut de multa vreme ar putea veni in vizita astazi. Aceasta ar trebui sa fie o surpriza, dar probabil ca te vei bucura sa vezi aceasta persoana. Ai putea achizitiona o noua piesa de echipament, un computer poate. In orice caz, casa ta ar trebui sa fie ocupata, dar te vei distra.

Horoscop Taur 10.08.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului