Horoscop Horoscop Taur 10.09.2016

Vei dori sa lasi totul deoparte si sa dormi toata ziua din cauza unei dureri puternice de cap sau de stomac. Dupa-amiaza incearca sa te odihnesti pentru a putea sa iti recapeti puterile. Vei fi din nou in forma cat de curand.

Horoscop saptamanal Taur 24 februarie – 01 martie 2020

Relatia ta romantica nu va decurge tocmai bine in aceasta saptamana. Cineva apropiat are tendinta sa se amestece in problemele tale sentimentale dar cel mai indicat ar fi sa-ti urmezi instinctele si sa faci o alegere rationala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita fara a te lasa influentat de cei din jurul tau. Orice problema vei intampina in aceasta saptamana nu este cazul sa o impartasesti cu prietenii pentru a nu regreta mai tarziu. in weekend vei fi destul de apatic dar nu uita ca timpul rezolva orice problema daca iti doresti.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Prosperitatea este chiar dupa colt, daca nu este deja aici. Toate eforturile tale sunt pe cale de a fi rasplatite. S-ar putea ca o propunere sa fie acceptata la locul de munca sau, poate, un manuscris pe care l-ai dat unui editor sa incepe sa aiba succes. Talentul tau innascut si norocul se combina pentru a aduce lucruri minunate in calea ta. Bucura-te de aceasta schimbare binevenita.

Horoscop Taur 10.09.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului