Horoscop Horoscop Taur 11.04.2019

In aceasta zi gandesti ca un pioner care traverseaza frontiera pentru prima oara. Ar fi indicat sa recunosti ce persoana importanta esti. Crede in tine, in drepturile si opiniile tale. Indecizia ar putea sa te impiedice sa iei anumite decizii. Fii curajos in fata greutatilor pe care le ai de confruntat in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

In ultima vreme vrei sa te transformi intr-un visator incurabil, care are idei si vise marete, dar cei din jur nu par a te asculta. Sunt mult prea preocupati cu activitatile lor de zi cu zi ca sa mai ia in seama fantasmele tale. Nu te intrista. Pana la urma visele sunt ale tale si tu esti cel care trebuie sa lupte pentru ele. Ai incredere in tine si fa ceea ce iti doresti.

Horoscop Taur 11.04.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului