Horoscop Horoscop Taur 11.04.2019

In aceasta zi gandesti ca un pioner care traverseaza frontiera pentru prima oara. Ar fi indicat sa recunosti ce persoana importanta esti. Crede in tine, in drepturile si opiniile tale. Indecizia ar putea sa te impiedice sa iei anumite decizii. Fii curajos in fata greutatilor pe care le ai de confruntat in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 16 – 22 septembrie 2019

In aceasta saptamana apar oportunitati de afaceri care vor fi un pic mai complicate decat va asteptati. O prietenie de lunga durata sau o relatie romantica va deveni imprevizibila. In a doua parte a saptamanii va fi mai greu sa te concentrezi decat de obicei dar totusi vei reusi sa progresezi intr-un obictiv important pentru tine. Daca trebuie sa semnezi ceva ar trebui sa mai astepti cateva zile.
Daca doresti sa pleci intr-o calatorie sau sa te bucuri de cateva experiente noi, weekendul acesta poate promite multe.

Horoscop Taur luna septembrie 2019

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

O dezvoltare neasteptata te-ar putea arunca intr-o coada imensa. Aceasta ar putea implica o persoana noua in viata ta sau aparitia cuiva din trecut. Aceasta prezenta poate provoca schimbari personale sau profesionale. Acestea pot parea foarte greu de gestionat, dar ar putea fi pozitive pe termen lung. Stai calm, trateaza problemele pe rand si pastreaza-ti simtul umorului.

Horoscop Taur 11.04.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului