Horoscop Horoscop Taur 11.07.2017

Se pare ca sefii te vor anunta ca vei fi nevoit sa lucrezi peste program si sa faci unele drumuri pentru a incheia niste comisioane. Exista posibilitatea sa ai parte de unele divergente cu un coleg ce iti invidiaza succesul. Partenerul de viata va fi incantat de schimbarile benefice si te va sustine in tot ceea ce faci.

Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 noiembrie 2019

O relatie pe care ai format-o recent te va pune pe ganduri si nu vei sti exact cat de mult ar trebui sa te implici . Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste aceasta persoana inainte de a lua decizii care iti vor influenta viitorul. Din cauza confuziei emotionale prin care treci se pare ca vei neglija celelalte responsabilitati pe care le ai iar spre sfarsitul saptamanii cineva va trage semnalul de alarma si te va trezi la realitate.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Problemele dragostei si romantismului pot fi monumentale acum. Este posibil sa fii intr-o faza de relatie care se apropie de un viraj major acum. Poate ca exista o rupere brusca in comunicare. Poate ca iti dai seama ca te bazai mult mai mult pe aceasta persoana decat credeai prima data. Daca nu esti intim implicat cu cineva, ar trebui sa consideri ca este o situatie buna deocamdata.

Horoscop Taur 11.07.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului