Horoscop Horoscop Taur 11.10.2019

Exista o multime de transformari de energie in aer pe care ar trebui sa le analizezi si sa le valorifici. S-ar putea sa fii un fan al dietei pe care o sa incepi de „maine”. Cand vine ziua de maine si vine o masa uriasa, plina de pizza, sucuri si cartofi prajiti, deodata dieta incepe din nou „maine”. Foloseste energia puternica de astazi pentru a iesi din acest obicei si a face o schimbare reala in viata ta.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Poate ca atitudinea ta de rock-star devine putin mai invechita acum iar oamenii nu vor continua sa asculte cererile tale. Fiecare persoana din lume este speciala, asa ca incearca sa nu te comporti ca si cum ai fi singurul care este. Ajuta un copil sa asambleze o jucarie noua sau un prieten sa aleaga o camasa noua. Fa ceva pentru ceilalti, in loc sa te astepti mereu la lucruri pentru tine.

Horoscop Taur 11.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului