Horoscop Horoscop Taur 12.10.2019

Toate ar trebui sa mearga bine pentru tine – dragoste, bani si cariera. Totusi, cauti alte obiective si astazi s-ar putea sa te gandesti la chestiuni educationale, intelectuale si spirituale pe care ai dorit sa le urmaresti intotdeauna. Nu fi surprins daca esti preocupat sa incerci sa le rezolvi pe toate si nu simti ca trebuie sa te grabesti sa iei o decizie. Acorda-ti ceva timp.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

Ziua de azi pare promitatoare. Energia ta se intoarce treptat si incepi sa te simti mai intreprinzator in viata ta domestica. Fara indoiala, astazi vei fi chemat sa rezolvi cateva intrebari financiare legate de nevoile tale interne. In timp ce un cadou substantial sub forma de bani ar fi binevenit, incepi sa vezi si alte modalitati de a face fluxul de numerar.

Horoscop Taur 12.10.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului