Horoscop Horoscop Taur 13.02.2020

Astazi vei avea posibilitatea sa afli din reviste sau ziare locale cateva informatii referitoare la anumite renovari ce apar in comunitatea ta. Aceste schimbari ar putea fi destul de controversate, asa ca nu te mira daca auzi barfe si opinii atat pro, cat si contra in aceasta privinta. S-ar putea sa doresti sa inveti mai mult din fapte inainte de a iti forma o parere proprie. Acest lucru s-ar putea dovedi a fi destul de edificator.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Circumstante dincolo de controlul tau, pot interfera cu dorinta de a te reuni cu un partener de dragoste astazi. Obligatiile de la locul de munca sau familiale ar putea necesita atentia ta. Daca partenerul tau devine nervos, nu te supara si asuma-ti vina. Acest lucru nu te ajuta si ti-ar putea pune prietenul tau in defensiva. Planifica sa va intalniti in alta zi. Absenta face ca intalnirea sa devina mai placuta!

Horoscop Taur 13.02.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului