Horoscop Horoscop Taur 13.04.2018

Una dintre cele mai bune abilitati ale tale este aceea de a spune lucrurilor pe nume si poate ca nu iti dai seama dar acest lucru te va mentine in ochii tuturor azi. Fie intr-o situatie romantica sau de afaceri, opiniile tale sincere iti vor economisi timp si ii vor face mai multi oameni foarte fericiti. De fapt, exista o persoana carismatica la putere, care cauta pe cineva la fel ca tine. Arata-le ca ai coloana vertebrala in fiecare situatie si aminteste-ti cat de valoroasa poate fi atingerea unei diplome.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

In cazul in care ti-ai amanat anumite proiecte in ultima perioada, astazi este momentul potrivit sa te reapuci de ele. Chiar daca situatia pare putin dezordonata, astazi totul pare sa fie sub control ceea ce te poate ajuta sa iti finalizezi proiectul mult mai repede decat te-ai fi asteptat. Creativitatea ta poate fi imbunatatita datorita unor cursuri ce se desfasoara la locul de munca.

Horoscop Taur 13.04.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului