Horoscop Horoscop Taur 13.05.2023

Placerea fizica poate fi in fruntea listei tale de prioritati astazi. Poate doresti sa mergi la restaurantul preferat si sa iei o masa grozava, inclusiv vin, aperitive si desert. Sau s-ar putea sa te simti deosebit de energic si sa doresti sa iti duci partenerul la un tratament spa complet. Oricare ar fi dorintele tale, exercita retinere.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ziua poate fi oarecum apasatoare si este posibil sa primesti vesti neplacute legate de viata ta domestica. Poate ca in ultimii ani nu ai fost deosebit de atent la bugetul casei tale. Sau este posibil sa fi amanat o sarcina importanta de intretinere pentru prea mult timp. Desi s-ar putea sa nu fie ziua in care acoperisul va cadea, este timpul sa te ocupi de reparatii.

Horoscop Taur 13.05.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului