Horoscop Horoscop Taur 13.07.2017

In aceasta zi vei reusi sa mentii echilibrul in relatiile cu familia si sa aplanezi orice tentativa de agresivitate. Sunt sanse sa fii putin irascibil si vei fi tentat sa iti critici partenerul de viata. Exista posibilitatea sa gasesti unele solutii eficiente in materie de finante.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Cativa prieteni apropiati te vor invita sa iesiti la o plimbare sau sa luati masa in oras. Ar fi bine sa nu refuzi invitatia si sa incerci sa te mai destinzi si sa uiti de problemele pe care le intampini in fiecare zi. La locul de munca vei reusi sa gasesti solutii eficiente la orice problema va aparea.

Horoscop Taur 13.07.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului