Horoscop Horoscop Taur 13.07.2022

Daca oamenii insista sa faca lucrurile in felul lor, lasa-i. Lupta nu te va ajuta la nimic. Acest tip de reactie va provoca doar mai multa tensiune intre tine si cealalta persoana implicata. Abordarea situatiei cu o atitudine ostila va duce cel mai probabil la o situatie in care pierd toti. Daca apar certuri, incearca sa nu iei lucrurile personal.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Desi in mod normal esti o persoana sociabila, care se simte cel mai confortabil in compania celorlalti, astazi s-ar putea sa fii mai degraba singur. Te-ai putea simti putin obosit sau stresat de grijile legate de locul de munca. Probabil ca ai nevoie de odihna, dar, de asemenea, poti beneficia de o plimbare rapida. Asta va reduce tensiunea, va reduce endorfinele si te vei simti din nou ca inainte.

Horoscop Taur 13.07.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului