Horoscop Horoscop Taur 13.08.2020

Partenerul tau romantic arata deosebit de atragator si probabil are o dispozitie grozava. Ai putea decide sa participi la o prelegere impreuna cu el sau sa planificati o escapada de weekend. Comunicarea dintre voi este deschisa, cinstita, de sustinere si iubire. Nu lasa ziua asta sa treaca. Asigura-te ca va veti reuni, daca este posibil. Aceasta ar putea sfarsi prin a fi o zi de pomina.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Un cadou de ultim moment pe care ai vrut sa-l cumperi pentru cineva special ar putea sa te eludeze astazi. Poti merge la mai multe magazine si risti sa gasesti stocul epuizat. Acest lucru poate fi dezamagitor, dar nu dispera. Exista si alte optiuni. Poti sa il comanzi online sau sa gasesti altceva si sa salvezi acest articol special pentru o zi de nastere. Relaxeaza-te si bucura-te de cumparaturi.

Horoscop Taur 13.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului