Horoscop Horoscop Taur 13.12.2021

In aceasta zi incerci sa rupi legatura cu prieten care ti-a dat pana acum doar sfaturi nedemne de luat in seama. Totusi nu vrei sa ii jignesti sentimentele asa ca atunci cand te suna preferi sa spui ca esti ocupat si nu ai timp de iesit in oras. Discutii aprinse sunt posibile si cu familia care are ceva reprosuri de facut. Fii atent la ceea ce vei spune pentru a nu jigni pe cineva fara sa vrei.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Aceasta ar putea fi o zi foarte studioasa pentru tine. Este o zi buna sa lucrezi la toate acele lucruri din viata ta care mai au nevoie de putina atentie pentru a sta singure, lucrurile care nu si-au gasit un loc permanent in viata ta, cum ar fi unele dintre relatiile tale.

Horoscop Taur 13.12.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului