Horoscop Horoscop Taur 14.02.2018

Cineva apropiat de tine ar putea dezvolta unele simptome ciudate care ar putea provoca panica acestei persoane. Nu doare niciodata sa te consulte un doctor, dar atunci cand o face, el va gasi probabil ca aceste probleme nu sunt nimic altceva decat stres, prea multa munca si prea mult exces in alimente sau bauturi. Prin urmare, nu te panica! S-ar putea sa fii nevoit sa dai cateva telefoane sau sa efectuezi unele comenzi ce ii vor permite prietenului tau sa se odihneasca.

Horoscop saptamanal Taur 20 – 26 ianuarie 2020

Saptamana aceasta vei fi foarte preocupat de scris, studiat sau cercetat.
Esti constient ca planificarea este cheia unei vieti mai usoare si faci pasi importanti pe toate planurile pentru a-ti clarifica obiectivele. Iti vei finaliza anumite sarcini serioase, bazandu-te pe rabdare si perseverenta.
Luna plina din sectorul tau de orizonturi indepartate ar putea sa-ti dea o stare emotionala visatoare.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

Un prieten apropiat sau iubit ar putea sa iti impartaseasca astazi un secret. O persoana mai in varsta ar putea fi la stiri si poate fi un autor sau un politician pe care il admiri in mod special. Tu te-ai putea simti inspirat sa lucrezi la un proiect creativ de un anumit fel, desi dezavantajul ar putea fi ca vei continua sa lucrezi la el prea mult timp si te-ai putea epuiza. Nu uita sa faci pauze. Trebuie sa te relaxezi putin si sa iti amintesti sa iti faci timp pentru a te odihni.

Horoscop Taur 14.02.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului