Horoscop Horoscop Taur 14.02.2018

Cineva apropiat de tine ar putea dezvolta unele simptome ciudate care ar putea provoca panica acestei persoane. Nu doare niciodata sa te consulte un doctor, dar atunci cand o face, el va gasi probabil ca aceste probleme nu sunt nimic altceva decat stres, prea multa munca si prea mult exces in alimente sau bauturi. Prin urmare, nu te panica! S-ar putea sa fii nevoit sa dai cateva telefoane sau sa efectuezi unele comenzi ce ii vor permite prietenului tau sa se odihneasca.

Horoscop saptamanal Taur 21 – 27 octombrie 2019

Te astepata o saptamana buna. Situatia ta financiara are sanse sa se imbunatateasca foarte mult iar la munca vei lua decizii rapide si corecte. Vei gasi modalitati de a-ti folosi mai eficient timpul liber.
Vei adopta un regim nou de viata ceea ce va aduce o stare de spirit minunata. Cei care va confruntati cu probleme romantice, se pare ca veti gasi solutii pentru a le rezolva.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Calatoria ta de astazi va fi probabil realizata cu anumite dificultati mecanice si intarzieri de toate tipurile. In cele din urma, vei ajunge la destinatie, dar va trebui sa ai rabdare. Daca te indrepti catre aeroport, asigura-te ca iei cu tine o carte buna pentru a face ca asteptarea sa fie mai suportabila. Daca te indrepti doar in oras, asigura-te ca ai cu tine muzica preferata pentru a-ti mentine spiritele.

Horoscop Taur 14.02.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului