Horoscop Horoscop Taur 14.04.2018

Un telefon cald sau o scrisoare plina de iubire pot veni astazi de la un iubit sau prieten apropiat care este in prezent in afara orasului. Vei dori din toata inima ca el sau ea sa fie acasa! Intre timp, probabil ca te vei ocupa destul de mult de sarcinile pe care le ai de facut. Proiectele creative, activitatile din comunitatea ta sau ambele pot sa te tina prea ocupat sa pierzi prea mult timp. In seara asta, vei dori sa petreci ceva timp singur.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 04 – 10 mai 2020

Ții cu dinții de o situație care în mod clar nu îți este favorabilă și nici măcar nu vrei să auzi sfaturile celor dragi care te îndeamnă să renunţi. Te temi de nou pentru că nu știi ce va urma și uite așa scapi din vedere alte situații mult mai bune care te-ar putea ajuta pe termen lung. Dincolo de aceste aspecte ce țin mai ales de sectorul alegrilor, la job nu ești foarte solicitat, așa că nimeni nu observa indecizia ori confuzia ce au pus stăpânire pe tine.
Dacă vrei să fii observat de o persoană pe care o placi, după mijlocul săptămânii poți face liniștit primul pas și vei vedea că astrele sunt de partea ta, căci vei primi exact răspunsul pe care îl aștepți.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

O ruda indepartata te va suna sa te invite la un eveniment special. Se pare ca aceasta veste nu va fi deloc pe placul tau deoarece vei fi nevoit sa cheltuiesti o suma de bani pentru a iti reinoi garderoba. Nu este o idee asa de rea pana la urma tinand cont ca in ultima perioada nu ai mai participat la nici un eveniment. Ia-ti inima in dinti si fugi la cumparaturi, dar ai grija sa nu cheltui prea multi bani.

Horoscop Taur 14.04.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului