Horoscop Horoscop Taur 14.05.2019

Ascultarea unei anumite persoane nu este niciodata o pierdere de timp, indiferent cat de nerabdator te simti. Ceea ce crezi ca este o pierdere de timp face ca o decizie pripita sa se dovedeasca a fi o decizie gresita iar apoi trebuie sa te intorci si sa incepi din nou. Trebuie sa fii mai rabdator acum si sa te concentrezi mai degraba pe cercetare si planificare decat pe luarea anumitor masuri. Acorda-ti timpul necesar acum pentru a face alegerile corecte si pentru a asculta parerile oamenilor care te intereseaza.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 19 -25 august 2019

Aceasta este o perioadă în care nimic nu pare să meargă așa cum ar trebui. Respirați adânc și nu vă lăsați doborati. Energia voastră va fi irosită, iar sentimentul vostru de frustrare va fi intens. Daca puteti merge mai departe cu o abordare pozitiva, toate problemele vor fi rezolvate. Săptămâna viitoare va arăta mai bine și mai ușor de gestionat in aceasta privinta. Cerul este pregatit sa aduca o multime de distractii palpitante in viata voastra!

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Relatia cu un coleg de munca nu pare a fi tocmai una prea buna. Sunt aruncate mici sicanari ce iti intind nervii la maxim. Ar fi bine sa nu iei in considerare toate rautatile, daca vrei ca situatia sa nu degenereje. Incearca sa te concentrezi pe sarcinile tale si nu lasa nimic sa te distraga. Sunt sanse sa primesti o veste buna cu privire la o suma de bani ce trebuia sa o primesti.

Horoscop Taur 14.05.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului