Horoscop Horoscop Taur 14.08.2020

Ti-ai facut planuri sa calatoresti, poate in interes de afaceri, astazi? Exista posibilitatea sa fii anuntat ca nu mai poti calatori, ca trebuie sa amani, ceea ce ar putea fi dezamagitor. Cu toate acestea, trebuie avut in vedere faptul ca aceasta este doar o intarziere, nu o anulare. Nu intra in panica deoarece vei reusi sa faci aceasta calatorie. Gandeste-te ca ai mai mult timp in care sa se pregatesti. Iti vei dori sa fii complet pregatit inainte de a pleca. Bucura-te de ziua aceasta.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

S-ar putea ca certurile sa apara intre tine si un frate sau vecin. Abilitatea ta de a face compromisuri este cu siguranta necesara aici. Daca nu esti atent, acest lucru s-ar putea transforma intr-o batalie a testamentelor. In momentul in care apare dezacordul, incearca sa-i vorbesti si sa transformi totul intr-o situatie de castig. In caz contrar, se pot spune lucruri care nu ar trebui sa fie spuse, iar sentimentele ar putea ramane ranite mult timp.

Horoscop Taur 14.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului