Horoscop Horoscop Taur 15.02.2018

Problemele de afaceri se transforma brusc spre binele tau. Este posibil ca documentele sa fie executate. Un nou sentiment de incredere in sine contribuie la aceste evolutii si cu cat mai multe lucruri bune se intampla cu tine, cu atat vei avea mai multa incredere. Aspectul fizic ar putea avea multa importanta pentru tine decat de obicei. Cumparati niste haine noi si continua sa lucrezi.





Horoscop saptamanal Taur 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana, Soarele te va ajuta sa-ti folosesti energia intr-un mod inteligent. Vei gasi modalitati de a investi inteligent si creativ. Sunt evedintiate planurile pentru calatorii lungi sau pelerinaje. Daca esti singur aceasta perioada este potrivita pentru a atrage relatii
care sunt potrivite pentru tine.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Te-ai gandit sa te muti sau poate chiar ai cumparat o casa noua? Oricare ar fi situatia ta, poti executa unele documente astazi, poate un acord cu un agent imobiliar, un antreprenor sau poate unele documente de plata. Acest lucru ar putea fi frustrant, intrucat formularea documentelor poate parea obscura. Scoate-l din drum. Nu vei regreta!

Horoscop Taur 15.02.2018

taur

Istoric Taur



horoscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului