Horoscop Horoscop Taur 15.05.2023

S-ar putea sa iti pui anumite intrebari despre sentimentele tale. Stii despre capcana in care multi oameni sunt prinsi – simtindu-se atat de aproape de partenerii lor incat deseori uita de ei insisi? Uneori este usor sa iti confunzi sentimentele cu acest tip de lepadare de sine. Astazi trebuie sa te ganditi cum iti afecteaza acest lucru viata.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Ziua poate fi oarecum apasatoare si este posibil sa primesti vesti neplacute legate de viata ta domestica. Poate ca in ultimii ani nu ai fost deosebit de atent la bugetul casei tale. Sau este posibil sa fi amanat o sarcina importanta de intretinere pentru prea mult timp. Desi s-ar putea sa nu fie ziua in care acoperisul va cadea, este timpul sa te ocupi de reparatii.

Horoscop Taur 15.05.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului