Horoscop Horoscop Taur 15.07.2022

Astazi, s-ar putea sa doresti sa te separi de lume si sa te ascunzi. Curtea sau dormitorul tau pare deosebit de atragator in acest moment si s-ar putea sa fi cumparat o noua carte pe care nu ai rabdare sa o citesti. Nici nu vei simti ca vei impartasi o masa cu restul familiei. Nu iti fa griji pentru asta. Cu totii ne dorim ceva timp sa fim singuri ocazional. Familia ta ar trebui sa inteleaga.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Lumea ta poate parea destul de stransa si rigida in aceasta dimineata, dar vestea buna este ca dificultatile sunt susceptibile sa se topeasca pe masura ce ziua progreseaza. Nu presupune ca parerile sunt fixate in piatra. Lucrurile se pot schimba intr-o clipa. Chiar daca par intr-un fel la un moment dat, mai mult ca sigur ca se vor manifesta complet diferit mai tarziu.

Horoscop Taur 15.07.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului