Horoscop Horoscop Taur 15.08.2020

In aceasta zi iti vei da seama ca un membru al familiei este judecat pe nedrept si i se spun niste vorbe neplacute care il mahnesc, asa ca poti sa ii iei apararea. Le vei spune tuturor ca nimeni nu este perfect, ba chiar dai si cateva exemple personale. Poti reusi prin discursul tau sa le mai domolesti pornirile furioase, insa doar pe moment.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Cineva pe care nu l-ai mai intalnit pana acum, care ti se pare extrem de atractiv, ti-ar putea taia calea astazi. S-ar putea sa te decizi sa il saluti si sa descoperi nu numai o atractie fizica, ci si o compatibilitate intelectuala. Sentimentele sunt probabil reciproce! Daca esti singur, aceasta atractie ar putea merita urmarita. Daca esti implicat, cel putin s-ar putea sa iti faci un nou prieten.

Horoscop Taur 15.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului