Horoscop Horoscop Taur 15.09.2019

Membrii familiei ar putea discuta astazi despre o posibila vacanta, dar toata lumea vrea sa mearga intr-un alt loc! Ar putea aparea argumente, scotand tot farmecul din discutie. O solutie mai buna ar putea fi sa faci o lista cu toate ideile, sa le dai copii si tuturor persoanelor implicate in discutie si sa te gandesti la asta. Discuta din nou subiectul peste cateva zile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta iti aduce multa dragoste si optimism. Vei gasi timp sa te relaxezi, ceea ce te va face mai senzual si mai atragator. Cuvintele tale linistitoare, vor fi ca un balsam pentru cineva din familie. Viata ta amoroasa se va bucura de un plus de atractivitate intelectuala.
Eforturile pe care le-ai depus in trecut vor fi recunoscute de cineva mai in varsta si vei fi laudat.
Wekendul este perfect pentru relaxare si romantism.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

O femeie care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea unele vesti care ar putea veni ca un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreci cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, in special daca trebuie sa iti anulezi planurile.

Horoscop Taur 15.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului