Horoscop Horoscop Taur 17.03.2019

Nu esti unul care sa aduca un anumit sens in interpretarea viselor, dar poate ca ai avut recent un vis care a fost atat de precis in previziunea lui incat ti s-a parut infricosator. Scrie tot ce iti amintesti despre el si apoi discuta despre asta cu un prieten. Nu-ti fa griji, prietenul tau nu va rade de tine. Este mai mult decat probabil ca vei primi cateva informatii de ajutor.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 09 – 15 decembrie 2019

Saptamana aduce schimbari pozitive si este un moment bun pentru a incepe o activitate noua sau a incerca sa faci lucruri pe care alta data nu ai reusit sa le duci la bun sfarsit. Abilitatile bune de comunicare de care dispui fac ca aceasta saptamana sa fie potrivita pentru negocieri, pentru a-ti promova ideile sau pentru ai convinge pe ceilalti. Este un moment potrivit si pentru a incepe o relatie noua sau pentru a o imbunatati pe cea existenta. Viata ta de dragoste va benefia de o carisma speciala asa ca profita de acest moment pentru a te asigura ca ai alaturi o persoana care te merita.

Horoscop Taur luna decembrie 2019

În această lună vei petrece timp în cercul familiei, armonia și confortul casei îți vor da o stare de liniște sufletească, concentrându-te astfel mai mult pe problemele sentimentale. Pe plan profesional s-ar putea să întampini anumite dificultăți, bazeaza-te însă pe propria intuiție care te va ajuta să gasești soluția cea mai buna.
În ciuda stării nostalgice în care te aflii uneori nu uita de îndatoririle profesionale, aceasta este cea mai bună șansă de a fi apreciat de superiorii tăi.
Se întrevede o posibila avansare la locul de muncă sau o creștere salariară în semn de apreciere pentru eforturile și talentul depus în îndeplinirea îndoririlor.

Horoscop de ieri

O oportunitate de afaceri intr-un stat indepartat sau chiar intr-o tara straina ar putea fi posibila. Ar putea necesita multe calatorii sau poate chiar relocare. Este posibil sa ai sentimente amestecate in legatura cu asta, dar este putin probabil sa o refuzi. Aceasta ar putea fi o adevarata pauza! Sanatatea ta in anul urmator ar trebui sa fie robusta si stralucitoare si vei avea energia sa iti asumi orice proiect doresti.

Horoscop Taur 17.03.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului