Horoscop Horoscop Taur 18.04.2018

Este o zi buna pentru analizarea informatiilor. Ai un simt deosebit de acut in afaceri, pe care ar trebui sa-l folosesti in avantajul tau. Indiferent daca te gandesti sa traduci un proiect creativ intr-o propunere de afaceri sau sa lucrezi la planul de afaceri, toate indicatiile spun ca eforturile tale vor aduce recompense bogate. Profita din plin de ceea ce iti poate oferi aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating




Horoscop saptamanal Taur 27 ianuarie-3 februarie 2020

Saptamana aceasta iti aduce multa dragoste si optimism. Vei gasi timp sa te relaxezi, ceea ce te va face mai senzual si mai atragator. Cuvintele tale linistitoare, vor fi ca un balsam pentru cineva din familie. Viata ta amoroasa se va bucura de un plus de atractivitate intelectuala.
Eforturile pe care le-ai depus in trecut vor fi recunoscute de cineva mai in varsta si vei fi laudat.
Wekendul este perfect pentru relaxare si romantism.

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

O femeie care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea unele vesti care ar putea veni ca un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreci cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, in special daca trebuie sa iti anulezi planurile.

Horoscop Taur 18.04.2018

taur

Istoric Taur



horoscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului