Horoscop Horoscop Taur 18.08.2023

Ego-ul tau este puternic astazi si ai o vointa puternica. Acesta este un moment bun pentru a iti pui in aplicare planul de dominare a lumii. Asigura-te ca iti canalizezi emotiile puternice in iesiri pozitive. Creaza mai degraba decat distrugi. Energia care nu este folosita intr-un mod pozitiv va ajunge sa se manifeste sub forma de accidente sau ostilitate fata de oamenii care nu o merita.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

S-ar putea sa te simti energic si condus. Exista ceva la care simti ca trebuie neaparat sa lucrezi astazi. Sunt sanse sa nu reusesti sa clintesti aceasta convingere, asa ca cel mai bine este sa iti sufleci manecile si sa continui. Fara indoiala, veti obtine mai multe rezultate decat de obicei si vei fi mandru de rezultate.

Horoscop Taur 18.08.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului