Horoscop Horoscop Taur 19.01.2020

Comunicarea cu ceilalti ar trebui sa fie la fel de puternica la nivel psihic ca si cea verbala, asa ca astepta-te la niste licariri telepatice. Practicitatea si bunul simt se combina astazi cu intuitia pentru a te face sa te simti mai ales creativ. O serie de idei pentru proiecte noi ti-ar putea trece prin minte, si vei dori sa le scrii mai tarziu. Cu toate acestea, s-ar putea sa fie atat de multe incat sa nu poti decide la care sa mergi pentru moment. Cere-le prietenilor tai sa contribuie si ei!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Dragostea este cea care iti ofera entuziasmul de care ai nevoie. Exista posibilitatea sa fie vorba despre inceputul unei relatii furtunoase de iubire sau chiar a unei prietenii de durata. Oricum ar fi, ai toate sansele sa ii dovedesti celui din jur ca ai pareri foarte bine argumentate si chiar poti fi amuzant.

Horoscop Taur 19.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului