Horoscop Horoscop Taur 19.02.2018

La inceputul acestei dimineti, vei fi nevoit sa te decizi ce trebuie sa ii oferi partenerului tau, celui mai bun prieten sau oricui altcineva care s-a purtat frumos cu tine in ultima vreme indiferent de ceea ce ai fost. Probabil ca nu va fi prea usor, deoarece stii ce iti place si ce merita orice sacrificiu. Sentimentele tale sunt destul de evidente, deci poti fi sigur ca isi amintesc partile tale pozitive.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14-20 octombrie octombrie 2019

In aceasta saptamana, Soarele te va ajuta sa-ti folosesti energia intr-un mod inteligent. Vei gasi modalitati de a investi inteligent si creativ. Sunt evedintiate planurile pentru calatorii lungi sau pelerinaje. Daca esti singur aceasta perioada este potrivita pentru a atrage relatii
care sunt potrivite pentru tine.

Horoscop Taur luna octombrie 2019

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In urma unui apel telefonic vei avea ocazia sa afli anumite informatii legate de o mostenire sau de o marire de salariu. Oricare ar fi acestea, ar fi indicat sa iti stapanesti entuziasmul. Ar fi bine sa incepi sa iti faci lista cu ceea ce vrei sa faci in momentul in care vei primi acea suma de bani. Spre seara te poti astepta la vizita unor prieteni de familie cu care te vei simti minunat. Meriti sa te distrezi.

Horoscop Taur 19.02.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului