Horoscop Horoscop Taur 19.02.2020

Cartile si filmele te pot inspira sa te implici in activitati artistice. Simtul tau estetic este foarte ridicat astazi, si s-ar putea sa se inspire din taramurile superioare. Poate doresti sa te plimbi printr-o galerie de arta sau un muzeu si sa incerci sa simti sentimentele celor din trecut. O scrisoare sau un apel telefonic ar putea veni de la un partener romantic, ridicandu-ti starea de spirit si mai mult. Este o zi foarte placuta emotional.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 06 – 12 aprilie 2020

Teama că nimic din ceea ce fac nu este suficient de bun va pune stăpânire pe cei născuți sub semnul Taurului. Vor perfecțiune, indiferent de ce sector al vieții vizează. Din păcate perfecțiunea este departe de ei în această săptămână și se vor ivi tot felul de situații confuze. Pe plan sentimental iau decizi pripite și deloc benefice, astfel că săptămânile viitoare vor avea impresia că au pierdut un tren destul de important.

Complicațiile de orice tip îi pun în încurcătură miercuri mai ales și vor fi nevoiți să se descurce cu multă iscusință. Este vorba despre complicații pe plan profesional pentru că ordinele șefilor sunt contradictorii, iar rezultatele muncii deloc apreciate. Demotivarea își face simțită prezența și spre sfârșitul săptămânii le va fi greu să se recunoască.

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Te simti infiorator in ultima vreme? Nu te speria, pentru ca starea ta de spirit proasta nu va dura. Colaboratorii observa schimbarea ta in personalitate, dar totusi te trateaza cu respect si seriozitate. Ai norocul sa te poti baza pe o imaginatie bogata si karma buna pe care le-ai construit de-a lungul anilor. Prietenii si cei dragi iti trateaza starea de spirit ca o aberatie, care este exact ceea ce este.

Horoscop Taur 19.02.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului