Horoscop Horoscop Taur 20.08.2023

Zilele intense si supraalimentate sunt exact genul de zi care iti place! Se pare ca urmeaza un termen limita sau un proiect sensibil la timp. Vei avea multe de facut si nu prea mult timp in care sa le faci. Acesta este momentul in care esti cel mai productiv. Nu uita sa bei multa apa si sa mananci. Chiar si supereroii au nevoie de combustibil pentru a-si indeplini eroismul.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Urca-te la bord azi devreme, sau poti ramane in urma. Daca stai si astepti ca cineva sa-ti acorde o invitatie, probabil ca nu vei ajunge niciodata unde vrei. Odata ce ajungi, nu te vei opri. Cheia acum este sa faci primul pas. Aceasta este o zi buna pentru a lua initiativa si a merge oriunde te duce valul.

Horoscop Taur 20.08.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului