Horoscop Horoscop Taur 20.09.2019

Vei fi cel mai fericit daca stai departe de ochii indurerati astazi. Nu ai chef sa fii prietenos sau sa participi la barfe. Se pare ca ai purtat aceleasi conversatii cu aceiasi oameni de ceva timp. Te simti atat de plictisit incat ai putea urla. Pentru a evita sa faci asta, petrece putin timp linistit. Singur, daca poti .

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 13 – 19 ianuarie 2020

Ți se încredințează tot felul de sarcini care de care mai complexe și din păcate constați că la muncă nu ai colegi la fel e experimentați. Cu alte cuvinte, au nevoie de îndrumări, iar acest lucru te încetinește. Ai vrea să renunți la munca în echipă, mai ales la mijlocul săptămânii, când apar tensiuni între tine și cei din birou căci sarcinile nu sunt realizate cum trebuie.
Mai mult decât atât, este un interval al neatenției în ceea ce privește sănătatea. Apar tot felul de simptome pe care refuzi să le iei în serios, crezând că sunt doar de moment, însă ar fi bine să fii ceva mai precaut. Mare atenție și la posibile accidente casnice!

Horoscop Taur luna ianuarie 2020

Vei incepe luna in forta, muncind din greu si cu activitati stimulante si iesite din comun, pentru tine. Iti faci un plan si urmezi cu strictete pasii pe care trebuie sa ii parcurgi pentru a finaliza ceea ce ti-ai propus. Luna aceasta este mai mult despre realizarea obiectivelor si ambitiilor. Este o perioada perfecta pentru a-ti planifica o familie. Daca ai deja o famile vei lamuri unele conflicte intr-un mod cat mai eficient.
Esti pregatit sa primesti sarcini si responsabilitati noi care vor duce la relatii bune cu persoane cheie si la cresterea increderii in tine.

Horoscop de ieri

Astazi te poti gasi cautand o anumita cunoastere de care ai nevoie pentru a continua cu ceva ce faci. Probabil o vei gasi, poate printr-un prieten sau coleg. Sau s-ar putea arata brusc, facandu-te sa vrei sa strigi: „Eureka!” Dupa aceea, navigheaza lin pana la capat. Vei putea utiliza aceste informatii pentru a realiza orice ai nevoie si pentru a avea succes.

Horoscop Taur 20.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului