Horoscop Horoscop Taur 21.03.2020

Visele cu mesaje mixte ar putea sa iti tulbure somnul in aceasta seara. Intr-un minut vei avea un vis minunat, iar urmatorul ar putea fi negru si sumbru. Scrie-le. Mesajul este probabil mai pozitiv decat pare. Ingrijorarile legate de bani te-ar putea face sa te plangi pe parcursul zilei, cu toate acestea, probabil, lucrurile nu sunt atat de rele pe cat par. Asigura-te ca afli informatiile necesare despre situatii inainte de a iti permite sa te panichezi!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Exista posibilitatea sa nu ai prea multe idei astazi si de aceea, cand sefii vor cere solutii la problemele aparute, te faci disparut. Incearca sa plasezi responsabilitatea pe umerii altcuiva, timp in care tu ai grija sa nu fii descoperit. Ia-ti un moment de relaxare dupa amiaza pentru a reface inspiratia si cheful de munca.

Horoscop Taur 21.03.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului