Horoscop Horoscop Taur 21.07.2017

Exista posibilitatea sa te simti putin coplesit si atacat din toate partile. Dupa-amiaza vei dori sa reinoiesti legaturile cu vechii prieteni si vei incerca sa iti amintesti numele unora dintre ei. Cu calm, vei reusi sa iti amintesti de toti prietenii si vei dori sa iei legatura cu ei.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

In incercarile tale de a fi intotdeauna cel dragut si de ajutor, s-ar putea sa descoperi ca iti compromiti unele dintre valori. Sa stii ca echilibrul si armonia sunt lucruri minunate, dar nu merita intotdeauna pretul sacrificiului de sine. Nu fi cineva care nu esti doar pentru a mentine pacea. Toleranta ta poate fi testata astazi. Nu te simti rau daca brusc iti vine sa lupti.

Horoscop Taur 21.07.2017

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului