Horoscop Horoscop Taur 21.11.2022

Celalalt om semnificativ din viata ta are nevoie de sprijinul tau, nu de o prelegere. Anunta-l pe el sau pe ea ca esti disponibil pentru a asculta si a ajuta in orice fel, dar nu iti infrunta partenerul cu amabilitate. El sau ea va veni la tine cand este gata. Intre timp, ai grija de nevoile tale fizice. Daca corpul doreste exercitii fizice, de ce sa nu-ti cresti numarul de kilometri de jogging sau sa adaugi timp suplimentar la antrenamentul tau de gimnastica? Absenta face ca inima sa devina mai indragita, pana la urma.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Desi s-ar putea sa te simti epuizat in ultimele zile, astazi te-ai putea simti ca si cum ai primi un nou contract pe viata. Esti intr-o forma excelenta fizica, mentala si emotionala, asa ca ar trebui sa fii neobosit. Atat obiectivele imediate, cat si cele pe termen lung ar trebui sa fie usor de atins in timp ce energia ta este puternica in aceasta zi.

Horoscop Taur 21.11.2022

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului