Horoscop Horoscop Taur 22.05.2020

Astazi vei fi implicat intr-un eveniment caritabil ceea ce te va face sa radiezi de fericire la interior. Imparte ideile tale cu cei prezenti si examineaza propunerile noi ce vor veni in calea ta. Starea ta de spirit va fi plina de liniste si simplitate in aceasta zi. Incearca sa nu stai prea mult in aceasta seara deoarece maine vei fi prea obosit pentru a iti putea indeplini sarcinile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Dragostea este cea care iti ofera entuziasmul de care ai nevoie. Exista posibilitatea sa fie vorba despre inceputul unei relatii furtunoase de iubire sau chiar a unei prietenii de durata. Oricum ar fi, ai toate sansele sa ii dovedesti celui din jur ca ai pareri foarte bine argumentate si chiar poti fi amuzant.

Horoscop Taur 22.05.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului