Horoscop Horoscop Taur 22.08.2019

Este posibil sa te gandesti sa faci o excursie sau sa planifici o petrecere cu niste prieteni. Poti afla astazi ca ti se cuvine sa faci toata organizarea. Acest lucru nu te va deranja prea mult pentru ca stii ca o vei face bine. De ce nu te gandesti sa incerci cu adevarat sa te depasesti si sa planifici ceva special de care prietenii tai nu vor uita niciodata?

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 18 – 24 noiembrie 2019

O relatie pe care ai format-o recent te va pune pe ganduri si nu vei sti exact cat de mult ar trebui sa te implici . Acorda-ti suficient timp pentru a cunoaste aceasta persoana inainte de a lua decizii care iti vor influenta viitorul. Din cauza confuziei emotionale prin care treci se pare ca vei neglija celelalte responsabilitati pe care le ai iar spre sfarsitul saptamanii cineva va trage semnalul de alarma si te va trezi la realitate.

Horoscop Taur luna noiembrie 2019

Aceasta luna aduce schimbari neasteptate legate de munca sau de activitatea cu care te ocupi.
Este recomandat sa eviti discutiile cu colegii care te pot pune intr-o lumina proasta deoarece esti predispus la a fi in centrul unei situatii neplacute sau a unei intrigi. Incearca sa eviti cat mai mult conflictele deoarece in jurul tau este o persoana rautacioasa sau razbunatoare.
O persoana din familia ta iti va face o surpriza placuta, legata de bani. O persoana tanara din familie iti va aduce o veste importanta care te va bucura sau vei obtine o prosperitate familiala. Luna aceasta este potrivita pentru calatorii, indiferent de motiv si de durata.

Horoscop de ieri

Astazi ar putea avea loc o schimbare brusca, dar norocoasa, a circumstantelor de la locul de munca. Poate ca o informatie importanta vine in calea ta si duce la avansare. Tehnologia si schimbul de date ar putea juca, de asemenea, un rol in evenimente. Prietenii sau colegii pot fi implicati. Indiferent de modul in care o privesti, aceasta ar putea fi o zi minunata.

Horoscop Taur 22.08.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului