Horoscop Horoscop Taur 23.04.2019

Ar putea dura cateva minute pentru a te da jos din pat astazi, dar merita sa o faci atunci cand vei fi pregatit. Vei realiza ca, cu cat ai fost mai cinstit cu oamenii, cu atat vei primi mai multe aprecieri. In aceasta zi ar fi bine sa te bazezi pe increderea celor din jur. Actioneaza puternic si mandru cu privire la cine esti si recompensele vor veni neincetat. Adauga o anumita sensibilitate in toate actiunile pe care le faci in aceasta zi.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Imaginatia ta este cea mai buna prietena a ta. Nu esti dispus sa lasi pe nimeni sa-ti deranjeze lumea fantezista. Ai incadrat perfect dragostea si romantismul in acest loc si totul este minunat in capul tau. Punerea in aplicare a acestui plan si aducerea acestuia in stare de functionare in lumea reala sunt doua lucruri diferite, asa ca incearca sa nu te legi prea mult de aceasta idee. In mod sigur, urmareste sa-ti manifesti viziunea, dar nu fii nerealist in aceasta privinta.

Horoscop Taur 23.04.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului