Horoscop Horoscop Taur 23.05.2020

La locul de munca vei avea de terminat unele sarcini pe care le-ai tot amanat in ultima vreme. Desi iti lipseste energia necesara, vei fi nevoit sa te concentrezi ca sa nu trebuiasca sa stai peste program. Incearca sa eviti discutiile in contradictoriu cu cei din jur deoarece risti sa fii implicat intr-un adevarat conflict. Spre seara vei avea parte de vizita unor prieteni ce au venit recent din strainatate si vei sta pana tarziu in noapte depanand amintiri.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa ai o stare de reflectie si meditatie. S-ar putea sa te gandesti la chestiuni banale, cum ar fi cum sa iti cresti veniturile sau la probleme mai complexe, cum ar fi scopul vietii. Probabil ca nu vrei sa faci prea multa socializare astazi. Este probabil ziua perfecta pentru a te bucura de propria companie. Lectura s-ar putea dovedi deosebit de informativa acum.

Horoscop Taur 23.05.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului