Horoscop Horoscop Taur 23.09.2020

S-ar putea ca certurile sa apara intre tine si un frate sau vecin. Abilitatea ta de a face compromisuri este cu siguranta necesara aici. Daca nu esti atent, acest lucru s-ar putea transforma intr-o batalie a testamentelor. In momentul in care apare dezacordul, incearca sa-i vorbesti si sa transformi totul intr-o situatie de castig. In caz contrar, se pot spune lucruri care nu ar trebui sa fie spuse, iar sentimentele ar putea ramane ranite mult timp.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Puterile tale de echilibrare vor fi puse la incercare astazi, atunci cand dorinta ta de a lupta va intra in conflict cu nevoia ta de a planifica. Ai putea fi chiar mai indecis decat de obicei ca urmare a acestei tensiuni interne. Fii constient de timp si de restrictii. Elaboreaza un plan care sa iti utilizeze energia in cel mai eficient mod posibil. Este deosebit de important pentru tine sa te gandesti inainte de a actiona.

Horoscop Taur 23.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului