Horoscop Horoscop Taur 24.01.2018

In cazul in care te astepti ca astazi sa primesti o suma de bani pentru o lucrare pe care ai terminat-o recent, ar fi bine sa nu iti faci planuri prea mari deoarece exista riscul sa fii nevoit sa mai astepti. Exista posibilitatea ca la locul de munca sa fii nevoit sa aplanezi un conflict ce iti poate afecta finalizarea unui proiect important. Ai grija la deciziile pe care le vei lua in aceasta zi. Daca nu esti sigur pe tine, poti apela la sfatul unui prieten.

Horoscop saptamanal Taur 19 -25 august 2019

Aceasta este o perioadă în care nimic nu pare să meargă așa cum ar trebui. Respirați adânc și nu vă lăsați doborati. Energia voastră va fi irosită, iar sentimentul vostru de frustrare va fi intens. Daca puteti merge mai departe cu o abordare pozitiva, toate problemele vor fi rezolvate. Săptămâna viitoare va arăta mai bine și mai ușor de gestionat in aceasta privinta. Cerul este pregatit sa aduca o multime de distractii palpitante in viata voastra!

Horoscop Taur luna august 2019

Pentru tine luna august vine cu noutăți în familie, în special în relațiile cu cei dragi, caracterizate de un deosebit simț al aparținerii și recâștigării încrederii interioare pentru tine, în relația cu cei dragi.
Ești o persoană forate valoroasă și un potential extraordinar, atunci când vine vorba de professionalism, tot ce trebuie să faci este să fii modest în relația cu cei propiați și să continui să dai valoare oricărui lucru pe care îl înfăptuiești.
În a doua săptămână a lunii august e posibill să întâlnesti o provocare, fei afectivă, fie o propunere pentru un proiect îndrazneț la service. Nu ai de ce să îți faci griji, ai toate resursele necesare să duci la bun sfârșit noile teme.
Ar fi indicat să faci unele analize amănunțite pe tine, adică să încerci să smulgi toate buruienile care cresc în sufletul tău, să le eradichezi complet, fiindcă e momentul să dai lumii tot cee ace poți. Nu mai lăsa nimic ascuns, ferit, ai multe de oferit și ai puterea de a oferi acestea. O persoană ca tine vine cu mult nou și entuziasm în viața celor din jur. Fructele creativității și priceperii tale vor aduce multă bucurie și speranță celor din jur.

Horoscop de ieri

Astazi vei avea o precizie ca a unui bancher. Vei verifica totul, de la cheltuieli la investitii, pana si banii din buzunarul copiilor tai, ca sa nu mai vorbim de cat ai de platit inapoi la imprumuturi. Continua! Acesta este momentul pentru a face acest lucru. In ciuda a ceea ce cred altii, ceea ce faci este important.

Horoscop Taur 24.01.2018

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului