Horoscop Horoscop Taur 24.03.2021

Problemele legate de bani ar putea necesita atentia ta astazi. Preocuparile legate de casa sunt in mintea ta si poate fi necesar sa lucrezi la conturile gospodariei sau sa echilibrezi inregistrarile unei afaceri la domiciliu. Poti pune mai mult timp decat este necesar dar toate ar trebui sa fie in principiu bune. Ai si alte lucruri de facut!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Esti fara egal atunci cand vine vorba de capacitatea ta de a ii indruma pe ceilalti catre punctul tau de vedere. Astazi este posibil sa fii tinut pe loc si sa ti se ceara sa ai o anumita pozitie in fata multor oameni. Vei face bine, surprinzand pe toata lumea, in afara de tine. Manevrezi cu usurinta un microfon si lucrezi cu publicul pana cand risti sa faci bataturi la maini. Ai putea vinde orice!

Horoscop Taur 24.03.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului