Horoscop Horoscop Taur 24.08.2020

Intalnirile cu prietenii sau cu un grup mic, ar trebui sa se dovedeasca informative si iluminatoare astazi, desi unele dintre acestea te-ar putea lasa putin perplex. Este posibil sa ai informatii utile pe care sa le impartasesti, dar probabil ca vei petrece mai mult timp ascultand decat vorbind. Este posibil ca prietenii tai sa aiba vesti bune pentru tine. Nu te mira daca sfarsitul zilei va gaseste mai strans legati decat inainte.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna septembrie 2020

Dacă există cineva, în special, pe care doriți să-l întâlniți sau un grup la care doriți să vă alăturați, acum este un moment minunat pentru dumneavoastră. Poate sosi și un mesaj de la o persoană iubită, iar acesta este un moment interesant pentru a călători. Planeta ta guvernantă își încheie retrogradul la jumatatea lunii, aducând creșterea ta la un nou nivel – în plus, Uranus își începe retrogradul în această luna, aducând numeroase știri și descoperiri într-o problemă încărcată emoțional. Nu sunteti cunoscuți pentru că va aratati emoțiile, dar asta nu înseamnă că nu le aveți! La începutul acestei luni, alinierile astrologice te găsesc procesând sentimente intense și conectându-te cu oamenii la nivel profund. Acesta este un moment puternic pentru a vă conecta cu vocea interioară și subconștientul. Lucrurile cresc în relațiile tale, pe măsură ce tu și partenerii tăi împărtășiti secrete. Acesta este un moment puternic pentru a vă exprima emoțiile!

Horoscop de ieri

Astazi este o zi fantastica, asa ca profita la maximum. Daca esti pregatit din punct de vedere emotional si mental pentru a merge intr-o noua calatorie de viata interesanta, va aparea oportunitatea. Energia va fi rapida si furioasa. Poti lucra armonios cu gadget-uri electrice si noile tehnologii. Elibereaza-te de cele banale si cauta moduri de viata mai putin conventionale.

Horoscop Taur 24.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului