Horoscop Horoscop Taur 24.08.2020

Intalnirile cu prietenii sau cu un grup mic, ar trebui sa se dovedeasca informative si iluminatoare astazi, desi unele dintre acestea te-ar putea lasa putin perplex. Este posibil sa ai informatii utile pe care sa le impartasesti, dar probabil ca vei petrece mai mult timp ascultand decat vorbind. Este posibil ca prietenii tai sa aiba vesti bune pentru tine. Nu te mira daca sfarsitul zilei va gaseste mai strans legati decat inainte.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Esti atat de constient de diferentele dintre oamenii care opun rezistenta schimbarilor care vin sa ajute lumea sa evolueze, ceea ce te face sa intelegi mai bine ce simt cei din jurul tau. Alinierea planetelor de astazi iti va confrunta problemele care privesc viitorul tau. Vei reusi sa intelegi anumite lucruri si sa mergi mai departe.

Horoscop Taur 24.08.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului