Horoscop Horoscop Taur 24.09.2019

Intr-un proiect de afaceri sau scoala, vei observa o problema mare la inceputul zilei. Vestea buna este ca vei avea destul timp pentru a face fata inainte de termen. Organizeaza-ti abordarea si incepe din nou. Poti face mici ajustari care sa rezolve problema, asa ca ia-ti timpul necesar si nu iti grabi lucrurile. In viata ta privata, conflictele incep a se stabili azi si se pare ca toti se intorc sa se iubeasca din nou!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 23 – 29 martie 2020

Vei avea o săptămână deosibit de productivă și plină de realizări. La serviciu vei reuși să te ferești de tote problemele, de două ori mai repede decât toți ceilalți, pentru unii vei fi chiar un exemplu de urmat.
Se recomandă totuși să pui un pic mai multă pasiune și romantism in relația pe care o ai, persoana iubită așteaptă de la tine ceva mai multă tandrețe și, pe bună dreptate, pentru că știe că ai și poți. Ești o persoană care știe să facă diferența între esențial și secundar, fapt care  te va ajuta foarte mult să iei cele mai juste decizii zilele astea.
Cu toate acestea, dacă nu vrei să ai surprize neplăcute ar fi bine să încerci să nu mai faci confidențe nimănui. Păstrează în tine ce ace încă nu ai demonstrat și vei vedea, cu trecerea timpului cât de important este să nu acorzi încrederea prea ușor

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Libertatea este un aspect cheie al vietii de astazi. S-ar putea sa descoperi ca creierul tau doreste sa se elibereze si sa urmareasca moduri de gandire mai independente. Nu iti fa griji daca astfel de moduri de gandire te conduc pe teritoriul necunoscut. Poate este un semn ca esti acolo unde trebuie sa fii. Ai putea face o rasucire brusca, care te va surprinde atat pe tine cat si pe oamenii cu care vorbesti.

Horoscop Taur 24.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului