Horoscop Horoscop Taur 24.09.2020

Circumstante dincolo de controlul tau, pot interfera cu dorinta de a te reuni cu un partener de dragoste astazi. Obligatiile de la locul de munca sau familiale ar putea necesita atentia ta. Daca partenerul tau devine nervos, nu te supara si asuma-ti vina. Acest lucru nu te ajuta si ti-ar putea pune prietenul tau in defensiva. Planifica sa va intalniti in alta zi. Absenta face ca intalnirea sa devina mai placuta!

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Puterile tale de echilibrare vor fi puse la incercare astazi, atunci cand dorinta ta de a lupta va intra in conflict cu nevoia ta de a planifica. Ai putea fi chiar mai indecis decat de obicei ca urmare a acestei tensiuni interne. Fii constient de timp si de restrictii. Elaboreaza un plan care sa iti utilizeze energia in cel mai eficient mod posibil. Este deosebit de important pentru tine sa te gandesti inainte de a actiona.

Horoscop Taur 24.09.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului