Horoscop Horoscop Taur 26.03.2021

Exista in tine o intensitate emotionala care se zvarcoleste pentru a gasi o iesire. Este posibil sa ai unele izbucniri bruste, asa ca ai grija sa iti tii firea sub control. Inconjoara-te cu prietenii buni care iti pot sustine sentimentele neregulate. Nu fi lipicios. Cauta prieteni care sunt ascultatori pentru a trece peste toate .

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

S-ar putea ca emotiile tale sa fie greu de tratat, mai ales mai tarziu in cursul zilei. Ia in considerare o abordare intelectuala si nu emotionala. Sentimentele te-ar putea trimite intr-o schimbare drastica a dispozitiei de la un capat la altul al spectrului. Lucrul de care ai nevoie cu adevarat acum - mai ales in seara asta - este echilibrul. Leaga orice capete libere pentru a mentine mai mult echilibrul.

Horoscop Taur 26.03.2021

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului