Horoscop Horoscop Taur 26.08.2016

Vei avea o zi incarcata la servici si ar fi bine sa nu te contrazici cu sefii sau cu colegii pentru a evita provocarea unui scandal. Incearca sa iti vezi de problemele pe care le ai de rezolvat si daca vei fi calm si vei avea rabdarea necesara vei termina la timp toate proiectele. Spre seara vei intalni o persoana deosebita de care te vei indragosti.

Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Astazi poti petrece ceva timp singur lucrand la proiectele proprii. Dorinta de a petrece timp singur cu o persoana speciala poate interfera, de asemenea, cu planurile pe care le-ai facut deja pentru a participa la o adunare sociala sau eveniment care implica o multime de oameni. Nu vei dori sa renunti, astfel incat sa incerci sa gasesti un compromis. Gandeste-te la asta.

Horoscop Taur 26.08.2016

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului