Horoscop Horoscop Taur 27.01.2020

O femeie care ar putea avea cateva probleme ar putea veni la usa ta dorind sfaturi si simpatie. Ar putea avea unele vesti care ar putea veni ca un soc pentru tine. O criza la locul de munca ar putea face necesar ca tu sau partenerul tau sa petreci cea mai mare parte a timpului astazi departe de casa si familie. Acest lucru ar putea fi frustrant, in special daca trebuie sa iti anulezi planurile.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 24 februarie – 01 martie 2020

Relatia ta romantica nu va decurge tocmai bine in aceasta saptamana. Cineva apropiat are tendinta sa se amestece in problemele tale sentimentale dar cel mai indicat ar fi sa-ti urmezi instinctele si sa faci o alegere rationala in ceea ce priveste relatia cu persoana iubita fara a te lasa influentat de cei din jurul tau. Orice problema vei intampina in aceasta saptamana nu este cazul sa o impartasesti cu prietenii pentru a nu regreta mai tarziu. in weekend vei fi destul de apatic dar nu uita ca timpul rezolva orice problema daca iti doresti.

Horoscop Taur luna februarie 2020

Aceasta este o luna ideala pentru a incepe un nou parteneriat de afaceri. In cazul in care intentionezi sa faci un astfel de proiect, poti continua planul tau. Intalnirile de afaceri vor avea o forma progresiva, deoarece vei primi cateva oferte uimitoare de la organizatii si clienti de renume. Viata ta profesionala se va intensifica si vei urca scari de succes si avansare. Afacerile legate de imbracaminte si produse cosmetice vor fi uimitor de productive in aceasta luna. Daca esti implicat intr-un astfel de domeniu, te poti astepta la castiguri si beneficii uriase. Rivalii tai ar putea incerca sa te doboare si sa iti demoleze imaginea prin orice mijloace. Prin urmare, devine foarte necesar sa mentii legaturi armonioase cu persoanele in varsta si cu seful, astfel incat sa ai un atu puternic in cazul in care toata lumea este impotriva.

Horoscop de ieri

Eforturile tale pe frontul intern au fost cu siguranta remunerate. Casa ta arata minunat. Toti cei care intra spun asta. Unii vizitatori neasteptati se pot opri pentru o salutare rapida si pot termina sa stea la cina. Esti o gazda naturala, plina de mila, ca sa nu mai vorbim de un bucatar minunat. Cine iti poate acuza oaspetii ca vor sa stea?

Horoscop Taur 27.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului