Horoscop Horoscop Taur 28.09.2019

S-ar putea sa simti nevoia sa te ridici din pat si sa mergi azi spre o directie neobisnuita, dar in acelasi timp, poate simti ca nu esti pregatit. Poate ca nu simti ca esti suficient de solid pentru a face urmatorul pas. Nu lasa presiunea lumii exterioare sa te mute intr-un loc in care nu esti gata sa mergi. Ia lucrurile in ritmul propriu si fii tolerant fata de cei care aleg sa mearga spre propriile interese.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

O serie de livrari, e-mailuri sau apeluri telefonice te-ar putea face sa tresari astazi, chiar atunci cand ai chef de o zi linistita. Poate fi nevoie de tot efortul pentru a iti mentine calmul. Incearca sa faci un membru al familiei sa te ajute mai mult decat de obicei.

Horoscop Taur 28.09.2019

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului