Horoscop Horoscop Taur 29.01.2020

Lasa geniul din tine sa iasa si sa se joace. Poate te simti ca un inventator care are idei salbatice care ar putea ajuta la revolutionarea viitorului. Exprima-ti aceste idei in aer liber si vezi ce fel de raspuns primesti de la oamenii din jurul tau. Conceptele de ultima ora sunt susceptibile sa te atraga cel mai mult. Acestea sunt cele pe care ar trebui sa le urmaresti si sa le indeplinesti daca poti.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 23 – 29 martie 2020

Vei avea o săptămână deosibit de productivă și plină de realizări. La serviciu vei reuși să te ferești de tote problemele, de două ori mai repede decât toți ceilalți, pentru unii vei fi chiar un exemplu de urmat.
Se recomandă totuși să pui un pic mai multă pasiune și romantism in relația pe care o ai, persoana iubită așteaptă de la tine ceva mai multă tandrețe și, pe bună dreptate, pentru că știe că ai și poți. Ești o persoană care știe să facă diferența între esențial și secundar, fapt care  te va ajuta foarte mult să iei cele mai juste decizii zilele astea.
Cu toate acestea, dacă nu vrei să ai surprize neplăcute ar fi bine să încerci să nu mai faci confidențe nimănui. Păstrează în tine ce ace încă nu ai demonstrat și vei vedea, cu trecerea timpului cât de important este să nu acorzi încrederea prea ușor

Horoscop Taur luna aprilie 2020

Datorită dragostei veți fi mai sociabili și mai cordial în relațiile cu celilalți față de cum erați înainte.
Pe la mijlocul lunii nu veti putea conta pe multe momente de odihna,cel mai bine ar fi sa acordati mai multa atenție aspectelor legate de muncă și îndatoriri.
O opțiune foarte bună ar fi să te înscrii la un curs de limbă străina, îti va aduce un plus făcându-te mai atractiv pe piața muncii. Încearcă să fi mai discret, păstrează anumite detalii despre viata sentimentală acestea ar putea provoca gelozie din partea celor dragi. Cel mai important lucru este să fi tu fericit și profită de momentele libere pentru ați încărca bateriile.

Horoscop de ieri

Optiunile tale despre anumite probleme intelectuale sau spirituale se schimba incet? Daca da, este posibil sa nu fii atat de confortabil cu schimbarile. Valorile si ideile traditionale ar putea parea deosebit de atractive pentru tine astazi, astfel incat rezistenta ta ar putea fi mai mare decat in mod normal. Stii totusi ca nu poti ramane la fel pentru totdeauna. Ofera-ti o pauza astazi. Maine te vei intoarce in lucru si vei in drum spre transformare.

Horoscop Taur 29.01.2020

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului