Horoscop Horoscop Taur 29.09.2023

Un vechi prieten pe care poate nu l-ai mai vazut de multa vreme ar putea veni in vizita astazi. Aceasta ar trebui sa fie o surpriza, dar probabil ca te vei bucura sa vezi aceasta persoana. Ai putea achizitiona o noua piesa de echipament, un computer poate. In orice caz, casa ta ar trebui sa fie ocupata, dar te vei distra.

  • Horoscop Dragoste taur Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani taur Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste taur Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Taur 14 – 20 septembrie 2020

Este o saptamana extraordinara, chiar daca te poti confrunta cu complicatii minore. Oportunitatile se arata chiar din prima zi a saptamanii. Viata nu a fost intotdeauna draguta cu tine in trecut, dar acum ti-a venit randul sa recuperezi timpul pierdut. Ofertele pe care le primesti sunt pozitive si profitabile.

Horoscop Taur luna octombrie 2020

Pe masura ce luna incepe viata va parea diferita si totul va parea ca si nou. Anumite evenimente te vor face sa vezi lucrurile diferit si sa vezi optiuni care iti dau speranta ca iti vei putea indeplini visele.In aceasta luna sentimentele tale sunt foarte mari iar sensul pentru ele pare sa fie de durata. In acaesta luna este important sa descoperi linia dintre viata ta personala si cea publica. In a doaua parte a luna atentia ta va fi asupra familiei si a casei. Vei realiza ca nu ai avut suficient timp sau energie pentru anumite lucruri si vei incerca sa tragi o linie clara intre ceea ce este prioritar pentru tine.

Horoscop de ieri

Îți încredești în univers? Crezi că universul îți va îndeplini nevoile și dorințele? Astăzi, cărțile reflectă anumite modele—nevoia ta de a acumula, de exemplu, fie că este vorba de lucruri fizice sau emoționale. Așadar, ia-ți un moment să observi unde ai putea ține prea strâns și ce te face nesigur. Schimbă-ți atenția de la ceea ce îți lipsește la ceea ce ai deja. Începe un jurnal de recunoștință și notează trei lucruri pentru care ești recunoscător în fiecare zi. Vei fi uimit cât de repede se schimbă perspectiva ta.

Horoscop Taur 29.09.2023

taur

Istoric Taurhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului